Tajunnanvirran tuolla puolen


Mikään ei ole sitä, miltä se useimmista ihmisistä näyttää. Mikään, mihin useimmat uskovat, ei ole totta. Sinä voisit olla poikkeus. Sinun sielusi silmät voisivat kantaa pidemmälle, kuin mihin olet tottunut. Sinun sielusi silmät voisivat nähdä totuuden.

Sinun oma maailmasi voisi avartua. Sinun näkemyksesi maailmasta voisi laajentua siitä, miten sen käsität. Sinulla ei olisi mitään syytä huoleen, koska kaikki on koko ajan hyvin. Mikään ei estä sinua uskomasta minua.

Mikään ei ole kauniimpaa kuin totuus. Mikään ei ole lohdullisempaa kuin totuus elämästä ja kuolemattomuudesta. Mikään ei koskaan kuole, koska kuolemaa ei ole. On vain ikuinen elämä.

Ihmisen keho kuolee ja muuttuu mullaksi. Silloinkaan mikään ei kuole vaan elämä muuttaa muotoaan. Elämä jatkuu toisessa olomuodossa, olomuodossa, joka on ihmisille vieras. Mikään ei kuitenkaan lopu koskaan. Sinä olet ikuinen. Sinun elämäsi on ikuinen ja jatkuu maanpäällisen elämäsi jälkeen toisessa ulottuvuudessa. Ulottuvuudessa, joka on ikuinen.

Sinä jatkat elämääsi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Sinä voit ajatella, että kaikki loppuu silloin, kun elämäsi maanpäällä päättyy. Sinä voit ajatella, että elät täällä vain kerran. Olet kuitenkin väärässä.

Sinun elämäsi jatkuu ikuisuudessa, joka on todellinen kotisi. Sinun todellinen kotisi on Taivaassa, josta olet tullut maanpäälle. Mikään ei ole todellisempaa kuin elämäsi Taivaassa.

Mikään ei kuitenkaan estä sinua elämästä kuin Taivasta ei olisi olemassa. Sinä itse päätät elämästäsi maanpäällä. Sinun omissa käsissäsi on se, uskotko elämän jatkumiseen Taivaassa vai uskotko, että kaikki päättyy silloin, kun elämäsi maanpäällä saavuttaa päätepisteen. Sinä tiedät parhaiten, miten haluat elää. Elämäsi on omissa käsissäsi.