Olet syvempi kuin oma mielesi


Oletko koskaan ajatellut sitä, kuka olet? Sinun mielesi uskottelee sinulle, että olet yhtä kuin mielesi. Sinä olet kuitenkin paljon enemmän. Sinä olet tietoisuus, joka on iätön. Sinun kehosi kuolee aikanaan ja muuttuu mullaksi, mutta sinä et kuole koskaan. Sinun syvin olemuksesi elää ikuisesti ja on kuolematon.

Sinun maanpäällinen olemuksesi kuihtuu pois. Tätä te kutsutte kuolemaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmisen keho kuolee, mutta se ei tarkoita sinun itsesi kuolemista. Sinä et kuole. Sinun on hyvä ymmärtää ero oman kehosi ja sinun itsesi välillä. Kehosi on sielusi asuinsija. Sinä et ole yhtä kuin kehosi.

Sinun on hyvä tiedostaa se, että sielusi asuu kehossasi maanpäällisen elämäsi ajan. Sielu jatkaa kuitenkin elämäänsä, vaikka ihmisen keho kuolee. Sielun matka ikuisuudessa jatkuu riippumatta siitä, onko ihmisen keho elävä vai ei. Sielun matkaa ei mikään pysäytä.

Mikään ei sinussa kuole. Sinä jatkat elämääsi kuten ennen kehosi kuolemaa. Sinä olet ikuinen. Sinun elämäsi jatkuu ikuisuudessa. Sinä jatkat elämääsi kuin mitään ei olisi tapahtunut. Mikään ei kuole, koska kuolemaa ei ole olemassa. On vain ikuinen elämä Taivaassa. Taivas on teidän kaikkien todellinen koti.