Jumalan läsnäolo teissä kaikissa


Sinulla on mieli, kuten kaikilla ihmisillä. Mieli on ihmiselle tärkeä työkalu, joka auttaa sinua arkisissa tilanteissa. Sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sinun itsesi kanssa. Sinä olet sinä mielestäsi riippumatta. Sinun ja mielesi yhteinen asumus on kehosi, joka on kotisi maan päällä eläessäsi. Sinä et kuitenkaan ole yhtä kuin kehosi, joka aikansa elettyään kuihtuu pois ja muuttuu mullaksi.

Sinun todellinen minäsi jatkaa elämäänsä toisessa ulottuvuudessa. Sinun todellinen minäsi ei kuole koskaan. Sinä olet ikuinen. Sinun vanhempasi, sisaruksesi ja sukulaisesi, te kaikki elätte ikuisesti. Sinun elämäsi on Jumalan lahja, joka sinulle on annettu.

Sinun tiesi kulkee Jumalan luota Jumalan luokse. Toista tietä ei ole. Mikään muu ei ole edes mahdollista, koska Jumala on kaikki mitä on. Sinun elämäsi on Jumalan elämää. Jumala kattaa kaiken. Siksi ei ole mitään Jumalan ulkopuolella, eikä ole mitään ilman Jumalan läsnäoloa. Jumala on kaikkialla.

Kaikki, mitä ympärilläsi näet, on Jumalan ilmentymää. Kaikki olemassa oleva on yhtä kuin Jumala. Jumala näyttäytyy kaikessa mitä on. Mitään olemassa olevaa ei ole ilman Jumalaa. Jumala on teissä kaikissa, niin sinussa kuin kaikissa muissa ihmisissä. Jumala on myös muissa olennoissa, joita maa päällään kantaa. Mitään ei ole ilman Jumalan läsnäoloa.

Ilman Jumalaa ei ole elämää, koska Jumala on elämä. Jumala ilmenee teissä kaikissa, te olette Jumalan kuvia. Mitään ei ilmene ilman Jumalaa, mikä tarkoittaa sitä, että Jumala on kaikkialla. Mitään ei voi olla olemassa ilman Jumalan läsnäoloa. Siksi sinäkin olet osa Jumalaa. Siksi elämä on yhtä kuin Jumala. Siksi sanomme, että Jumala elää teissä kaikissa.