Sinun kotisi on Taivaassa


Sinun todellinen kotisi on Taivaassa, joka on teidän kaikkien yhteinen koti. Sinun maanpäällinen kotisi on väliaikainen. Sinun elämäsi on Taivaassa. Olet ikuinen tietoisuus, joka ilmenee eri tavoin.

Sinun maanpäällinen elämäsi näyttäytyy sinulle todellisena, mutta se on kuin unta. Se ei ole todellisuus. Todellisuus näyttäytyy sinulle sen jälkeen, kun olet siirtynyt takaisin henkimaailmaan, joka on Taivas. Taivaan portit aukeavat kaikille heille, jotka jättävät elämänsä maanpäällä. Teidän kaikkien määränpää on saapuminen Taivaaseen, josta olette lähtöisin.

Sinun elämäsi on alkanut Taivasten Valtakunnassa ja sinne se myös päättyy sitten, kun olet saavuttanut Jumalan sinulle asettamat tavoitteet. Sinun aikasi maanpäällä rajoittuu siihen, millaisia kehittymiseen liittyviä tavoitteita olet itsellesi asettanut. Sinä itse päätät, miten kehityt maanpäällisen elämäsi aikana. Mitään kiirettä ei kuitenkaan ole, sinulla on ikuisuus aikaa. Sinun itsesi oma tahto määrää tahdin. Edistyt kuten haluat.

Myöskään pakkoa edistymiseen ei ole, jokainen edistyy omassa tahdissaan omien voimavarojensa ja oman kehitystasonsa mukaisesti. Sinun polkusi kehittyä on vain sinua varten. Kukaan muu ei edisty kanssasi samassa tahdissa tai samalla tavalla. Jokainen rakentaa oman polkunsa itse, eikä kukaan tarvitse siihen kenenkään toisen ihmisen neuvoja, ohjeita tai edes mielipidettä.

Mikään tai kukaan ei voi estää sinua saavuttamasta sinulle asetetut tavoitteet sitten, kun olet voittanut kaikki vastoinkäymiset, erilaiset koettelemukset, joita elämäntilanteet aiheuttavat ja joiden ylittämiseksi voit joutua syntymään maanpäälle satoja kertoja. Sinun tiesi kasvattaa sinua koko ajan, mutta voit myös joutua tilanteisiin, joiden seurauksena kehittymisesi taantuu aikaisemmalle tasolle niin, että et edisty elämäsi aikana lainkaan. Tämä tarkoittaa vain sitä, että joudut aloittamaan näiden tavoitteiden saavuttamisen alusta. Sekään ei ole katastrofi. Sinulla on edelleenkin ikuisuus aikaa. Sinun elämäsi jatkuu kuten ennenkin. Et voi joutua pois oikealta tieltä missään vaiheessa, koska oikea tie on sinun tiesi. Sinun tiesi on aina oikea.

Olet matkalla, joka vie aina perille. Olet tiellä, jonka määränpää on kaikille sama riippumatta siitä, miten olette eläneet. Sinä itse valitset, kuinka nopeasti saavutat määränpään ja kuinka nopeasti pääset takaisin kotiin, joka on Taivasten Valtakunta.