Löydät itsesi sisältäsi


Kuten olen sanonut, sinä olet tietoisuus. Olet suurempi kuin kehosi ja mielesi. Kehosi on asuinsijasi maanpäällisen elämäsi ajan, mutta sinä et ole yhtä kuin kehosi. Kehosi antaa sinulle paikan, missä olla maanpäällisen elämän aikana, muuta tehtävää sillä ei ole. Mikään kehossasi ei viittaa sinuun, eikä ole asuinsijaa kummempi.

Sinä olet aivan toista maata. Olet tietoisuus, joka vallitsee kaikkialla ja on joka paikassa yhtä aikaa. Koko maailmankaikkeus on yhtä kuin tietoisuus. Olet osa tietoisuutta, joka on kaikki mitä on. Mitään ei ole tietoisuuden ulkopuolella. On vain yksi tietoisuus.

Sinun sisimmästäsi löytyy tietoisuus, joka on todellinen luontosi. Et tiedä olevasi tietoisuus, koska et tunne itseäsi. Juuri kukaan teistä ei tunne itseään.

Sinun elämäsi näyttäytyy muista erillisenä, mutta olette kaikki yhdessä yksi olento. Mikään osa sinusta ei ole muista erillään, koska erillisyyttä ei ole. On vain yksi elämä, joka näyttäytyy olentoina ja muina elämän ilmenemismuotoina. Mitään yhtä ja pysyvää elämän ilmenemismuotoa ei ole, koska elämä itsessään on alinomaisessa liikkeessä.

Olet tietoisuuden ilmentymä, joka ei rajoitu mihinkään. Olet yhtä koko universumin kanssa. Sinua yksilönä ei ole olemassa. Olette yksi olento.

Oletko koskaan miettinyt sitä, miten voisit löytää todellisen itsesi? Oletko kiinnostunut tietämään, kuka tai mikä oikein olet?

Olet osa tietoisuutta, joka on suurinta mitä on. Mitään suurempaa ei ole olemassa. Sinä olet osa tätä valtavaa järjestelmää. Sinua erillisenä olentona ei ole olemassa. On vain yksi olento ja yksi tietoisuus.

Sinä voit löytää itsesi keskittymällä sisimpääsi. Totuus löytyy sisältäsi. Sinun itsesi sisällä on kaikki se tieto, jonka tarvitset löytääksesi totuuden itsestäsi. Et voi löytää itseäsi mistään muualta.

Mitään ulkopuolista tietolähdettä, joka avaisi sinulle tiedon siitä, kuka olet, ei ole olemassa. Sinun tarvitsee vain kurkistaa sisimpääsi ja antaa itsesi nousta esiin. Kukaan muu ei voi tätä tehdä. Olet avain omaan elämääsi.

Mikään ei kuitenkaan ole vaikeampaa kuin itsensä löytäminen. Löytääksesi itsesi sinun tulee luopua kaikesta muusta, joka sinua ympäröi. Mikään ei kuitenkaan ole palkitsevampaa kuin se, että huomaat olevasi sen portin ovella, joka johdattaa sinut totuuteen.