Olet suurempi kuin tiedät


Mikään ei ole suurempaa kuin sinä. Olet universumin kokoinen olento, joka on kaikkialla. Olette yksi ja sama kokonaisuus, joka ulottuu kaikkialle. Olette universumin kaikki tähdet yhteensä.

Mikään, mitä olet aina ajatellut itsestäsi, ei ole totta. Olet pitänyt itseäsi muista erillisenä yksilönä, joka elää omaa elämäänsä muista riippumatta. Olet verrannut itseäsi muihin. Olet kenties pitänyt itseäsi muita parempana tai huonompana riippuen siitä, mistä kulloinkin on kysymys. Olet riidellyt mitättömistä asioista. Olet arvostanut itseäsi sen mukaan, mitä milloinkin olet saavuttanut tai jättänyt saavuttamatta.

Et ole nähnyt, että olet sama riippumatta siitä, oletko onnistunut elämässäsi saavuttamaan päämääräsi vai oletko joutunut tyytymään vähempään. Olet tuijottanut itseäsi ulkoisten saavutusten valossa huomaamatta sitä, että sisimmässäsi olet sama ihminen, saavutitko menestystä vai et.

Sinun on aika muuttaa käsitys itsestäsi. Sinä olet olento, joka vallitsee kaikkialla. Sinä olet olento, joka on jotain, jota et voi tietää etkä ymmärtää. Sinä olet kaikkea sitä, mikä on.

Olet maallisen elämän ilmentymä silloin, kun elät maan päällä. Olet henkinen ilmentymä silloin, kun elät valon maailmassa, joka on sinun taivaallinen kotisi. Sinun elämäsi on vuorottelua maanpäällä ja taivaallisessa ulottuvuudessa niin kauan, kuin Jumala kutsuu sinut luokseen Taivasten Valtakuntaan.