Mikään, mihin olet uskonut, ei ole totta


Oletko uskonut Jumalaan, joka istuu ylhäällä Taivaassa ja tuomitsee ihmiset sen mukaan, mitä ovat tehneet tai jättäneet tekemättä maanpäällä? Oletko pitänyt kristinuskoa ainoa oikeana uskontona? Oletko ylenkatsonut sellaisia, jotka eivät usko, että Korkeampi Voima on olemassa? Oletko antanut anteeksi niille, jotka edelleen pohtivat sitä, mitä Jumalalla tarkoitetaan?

Onko maailmankuvasi muuttunut siitä, kun olit lapsi? Oletko lakannut uskomasta mihinkään? Oletko antanut periksi niille, jotka uskottelevat sinulle, että Jumala ei voi olla olemassa, koska maailmassa on niin paljon pahuutta?

Onko sinun vaikea ymmärtää sitä, että maailma voi olla vielä paljon moninaisempi ja moniulotteisempi, kuin ikinä voit kuvitella? Oletko luovuttanut ja antanut asian olla, vaikka kaikki todisteet puhuvat sen puolesta, että maailmankaikkeuden synty on edelleen tiedemiehille suuri mysteeri.

Miksi et voisi uskoa minua? Miksi et voisi uskoa siihen, että sinun itsesi on hyvä kyseenalaistaa kaikki aikaisemmat uskomuksesi ja antaa mahdollisuus sille väistämättömälle totuudelle, että kaiken takana on Jumala?

Kaikki, mikä on, on Jumala. Jumala on luonut kaiken, mitä ympärilläsi näet. Jumala näyttäytyy teille erilaisina elämänmuotoina. Jumala näyttäytyy teille ihmisinä, eläiminä, kasveina ja muina olentoina, joiden olemassaolosta teillä ei ole aavistustakaan. Jumalan kuvia on universumi täynnä. Mitään muuta ei ole.

Mikään, mihin olet uskonut, ei pidä paikkaansa. Mikään uskonto ei kerro totuutta, eikä kenenkään tarvitse uskoa niiden välittämää sanomaa. Minkään uskonnon välittämä sanoma ei sisällä sitä taivaallista viestiä, joka avautuu vasta sitten, kun olet löytänyt itsesi.

Voit olla rauhallisin mielin, koska mitään pahaa ei voi koskaan sinulle tapahtua. Olet aina turvassa. Jumala kaitsee lapsiaan heidän matkallaan Kotiin. Kotinne on Taivasten Valtakunta.