Taivas on ihmeitä täynnä


Tiedät jo, että Taivas on sinun todellinen kotisi. Elät Taivaassa maallisten elämiesi välissä. Palaat Taivaaseen heti nykyisen elämäsi päättyessä. Mikään ei voi estää sitä, että palaat Taivaaseen.

Onko Taivas todellinen paikka? Taivas on symbolinen nimi niille olosuhteille, joissa elät heti sen jälkeen, kun elämäsi fyysisenä olentona päättyy. Sinun elämäsi jatkuu henkisenä olentona riippumatta siitä, millaisen elämän olet elänyt maanpäällä. Mitään pääsykoetta Taivaaseen ei ole. Kaikki ihmiset pääsevät Taivaaseen. Kukaan ei jää Taivaan ulkopuolelle.

Mitään erillistä tilaa maallisen elämän jälkeen ennen Taivaaseen astumista ei ole. Taivas alkaa siitä hetkestä, kun saavut Taivaan portille ja jatkat elämääsi henkimaailmassa. Henkimaailma on todellinen kotisi.

Henkimaailman lumous on ylitsevuotavaa. Sen kauneus ylittää ihmisen käsityskyvyn. Mitään kauniimpaa et voi edes kuvitella. Mikään, mitä olet maan päällä nähnyt tai kuullut, ei vedä vertoja sille, millainen todellisuus henkimaailma on. Kukaan ihminen ei pysty edes mielikuvituksessaan luomaan sellaista maailmaa, jota henkimaailma edustaa.

Oletko koskaan nähnyt kukkien soivan? Oletko koskaan kuullut lintujen visertävän heleästi kuin taivaallinen enkelikuoro? Oletko koskaan nähnyt sointujen leijuvan ilmassa kuin perhoset? Mikään edellä kuvaillusta ei ole henkimaailmassa mahdotonta.

Kaikki luomakunnan olennot viihtyvät yhdessä auttaen toinen toistaan enemmän, kuin mihin olet koskaan tottunut. Kukaan ei jää yksin tai tule hylätyksi. Sellaista auttamishalua, joka vallitsee henkimaailmassa, tuskin koskaan koet maallisessa elämässä.

Elämä henkimaailmassa on ’taivas’. Ilmaisua ’taivas’ käytätte usein vertauksena sille, että kaikki on enemmän kuin hyvin maallisessa elämässä. Sillä ei kuitenkaan ole mitään tekemistä todellisen Taivaan kanssa.

Sana ’taivas’ merkitsee teille jotain sellaista, jota ette pysty kuvittelemaan. Mikään sana ei kuitenkaan tavoita sitä olemassaolon lumousta, joka todellisessa Taivaassa vallitsee.