Taivaalliset olennot ja enkelikuorot


Taivas on erilaisten olentojen yhteinen koti. Siinä, missä maanpäällinen elämä käsittää lukuisia erilaisia fyysisen elämän muotoja, henkimaailman elämänkirjo on tuhatkertainen. Ei ole kauniimpaa näkyä kuin lukuisten erilaisten elämänmuotojen asuttama Taivas.

Taivaallinen elämä koostuu henkisten olentojen muodostamasta ulottuvuudesta, joka vallitsee kaikkialla. Taivas on yleisnimi kaikelle sille, joka muodostaa henkisen elämän ulottuvuuden.

Mikään, mihin olet maanpäällä tottunut, ei päde Taivaassa. Taivaassa vallitsee voittamaton rakkaus ja tasa-arvo. Kukaan ei ole toista parempi tai toista huonompi. Mikään inhimillinen ei ole Taivaassa vierasta. Ketään ei jätetä yksin, eikä kenenkään tarvitse pelätä. Kukaan ei voi koskaan vahingoittaa ketään. Kaikkien olentojen kesken vallitsee täydellinen sopusointu ja yhteisymmärrys.

Kenenkään ei tarvitse tuntea alemmuutta muiden seurassa, koska yhteisöllisyys ja keskinäinen kunnioitus vallitsevat kaikkien keskuudessa. Minkäänlaista eriarvoisuutta ei tunneta. Sinua pidetään kuin kukkaa kämmenellä.

Oletko jo tottunut sellaiseen ajatukseen, että henkimaailma voisi olla olemassa? Oletko jo ajatellut sellaista mahdollisuutta, että voisit jonain päivänä uskoa kuolemattomuuteen?

En halua painostaa sinua. Tiedän, että sinun on vaikea uskoa minua. Toivon sinun kuitenkin harkitsevan sitä mahdollisuutta, että elämä jatkuu niin sanotun kuoleman jälkeen. Voisitko edes miettiä sitä mahdollisuutta?

Oletko ajatellut, mihin joudut kuolemasi jälkeen? Minäpä kerron sinulle. Sinä pääset ikuiseen Taivaaseen. Sinä pääset sinne, missä minä jo olen. Olen Taivaassa. Sinua odotetaan täällä. Sinun paikkasi on meidän luonamme, kuten kaikkien muidenkin olentojen paikka.

Ihminen jättää fyysisen kehon jälkeensä niin sanotusti kuollessaan, mutta jatkaa elämäänsä henkisenä olentona. Mikään ei lopu kuolemaan, koska sitä ei ole olemassa. Voit fyysisen kuolemasi koittaessa iloita pääsystä Taivaan Kotiin ja liittymisestä jo ennestään tuntemiesi olentojen ja sielujen monikerroksiseen erilaisten elämänmuotojen ilmentymään, jota leikillisesti voimme kutsua vaikka enkelikuoroksi.