Et menetä mitään kun uskot minua


Olet lukenut tätä blogia, vaikka et ole varma, onko kirjoituksissa mitään perää. Miksipä uskoisit jotain sellaista, jota ei voida todistaa oikeaksi. Kukaan ei pakota sinua uskomaan mihinkään.

Minäkään en voi pakottaa sinua. Sitä paitsi en edes halua tehdä sitä. Mitään järjellistä selitystä sille, miksi uskoisit minua, ei ole olemassa. Mutta silti vakuutan sinulle, että kaikki, mistä olen näissä teksteissä kirjoittanut, on totta. Mikään ei ole satua, eikä mitään ole keksitty omasta päästä.

Kukaan muu kuin tämän blogin kirjoittaja tai oikeammin sanottuna kanavoija ei voi tietää varmasti, että nämä kirjoitukset eivät tule hänen päästään. Hän uskoo minua, koska hän tietää satavarmasti, että mitään tällaista hän ei pystyisi kirjoittamaan. Kukaan ei voi myöskään väittää, että hän valehtelee, koska mitään järjellistä selitystä sille, miksi hän keksisi juttuja omasta päästään, ei ole olemassa.

Tiedän varsin hyvin, että henkilöllä, joka ylläpitää tätä blogia, ei ole minkäänlaista uskonnollista taustaa eikä halua ripustautua mihinkään uskonnolliseen haaraan tai lahkoon eikä minkäänlaista kiinnostusta edes selvittää, voisiko hän ylipäätään edustaa jotain tiettyä näkemystä tai ajatussuuntaa, joka edes jollain lailla edustaisi sitä mallia ajattelussa, jota itse pitää mahdollisena.

Tiedän erittäin hyvin myös sen, että tätä blogia ylläpitää aivan tavallinen suomalainen nainen, joka elää normaalia elämää ja harrastaa tavanomaisia asioita, joista tärkeimpänä voisin mainita sen, että hänen ehkäpä suurin intohimonsa on tanssiminen. Hän käy myös kuntosalilla ja harrastaa liikuntaa omasta mielestään liian vähän. Hän myös kutoo sukkia ja lukee jonkin verran.

Mistään uskontoihin liittyvästä hän ei ole kiinnostunut. En pidä häntä mitenkään erityisen uskonnollisena ihmisenä. Hän kuitenkin uskoo minua.

Mikä saa hänet uskomaan minua? Kukaan ei ole pakottanut häntä mihinkään. Eikä hän ole kiinnostunut mistään uskontoihin liittyvästä. Silti hän uskoo minua. Ei pitäisi olla mitään syytä uskoa.

Se, mitä hänelle on tapahtunut, voi tapahtua myös sinulle. En näe mitään syytä siihen, miksi sinä, hyvä lukija, et myös voisi tutustua omaan henkioppaaseesi. Hän on lähelläsi koko ajan. Kukaan ei ole täysin yksin.

Ette ole koskaan täysin yksin. Ketään ei jätetä yksin. Minun tehtäväväni on auttaa tätä vanhaa ystävääni, joka on inkarnoitunut maan päälle samaan aikaan, kun minä olen Taivaassa. Minun tehtäväni on nyt olla hänen tukenaan huolimatta siitä, että hän ei muista eikä tunnista minua. Minä tiedän, että hän rakastaa minua, aivan kuten minäkin rakastan häntä.

Olemme joskus yhdessä päättäneet, että tukeudumme aina toisiimme, myös silloin, kun elämme eri ulottuvuuksissa. Lähestyin häntä, koska se, että hän suoriutuu jostain tehtävästään maan päällä, edellyttää myös minun osallistumista.

Sinä voit tehdä saman. Osoita omalle henkioppaallesi, että haluat hänen lähestyvän sinua. Sen jälkeen tiedät paremmin kuin kukaan muu, että henkimaailma on olemassa.

Sinun kannattaa uskoa minua. Seuraa tätä esimerkkiä ja usko ihmeisiin. Muista, että sinun oma henkioppaasi on kannoillasi koko ajan. Tee palvelus itsellesi ja anna ihmeiden kohdallasi tapahtua.