Mikään ei estä sinua


Olet itsesi herra. Olet vastuussa omista tekemisistäsi. Kenenkään muun tekemiset eivät ole sinun vastuullasi. Mikään ei estä sinua elämästä kuten haluat.

Olet valinnut nykyisen elämäsi. Olet valinnut elämäsi ennen kuin synnyit. Olet tehnyt suunnitelman siitä, miten haluat elämäsi kulkevan, minkälaisia haasteita kohtaat, keitä tapaat ja minkälaisiin seikkailuihin heittäydyt. Ne kaikki ovat tarpeen, kun olet suunnitellut, minkälaisia vastoinkäymisiä, ilonaiheita tai muita elämääsi vaikuttavia tapahtumia tarvitset kokeaksesi kaiken sen, mitä tarvitset nykyisessä elämässäsi sielusi kehityspolulla.

Mikään ei kuitenkaan estä sinua elämästä haluamallasi tavalla. Sinä et maallisen elämäsi aikana voi muistaa tekemääsi suunnitelmaa, joka kuitenkin on olemassa ja jonka tarkoituksena on ohjeistaa elämäsi kulkua.

Voit suunnitelmasta huolimatta elää kuten tahdot. Sinun ei tarvitse noudattaa sitä ellet halua. Sinun kannattaa kuitenkin muistaa se, että joudut joka tapauksessa yrittämään uudelleen samojen haasteiden kanssa kunnes olet suoriutunut niistä.

Olet kaikesta huolimatta oman elämäsi ohjaksissa. Meidän henkisten auttajien asiana on kuitenkin antaa sinulle hienovaraisia vinkkejä siitä, mihin suuntaan sinun kannattaisi elämääsi viedä. Me annamme sinulle vinkkejä eri tavoin. Ne ovat muistutuksia siitä, millaisia asioita olet itse itsellesi asettanut ennen kuin päätit syntyä nykyiseen elämääsi. Me emme pakota sinua mihinkään. Me emme elä puolestasi. Me vain neuvomme ja ohjeistamme sinua, jotta elämääsi varten tekemäsi suunnitelma toteutuisi parhaalla mahdollisella tavalla.

Olet itse asettanut tavoitteet elämällesi. Mikään ei estä sinua elämästä kuten haluat. Sinun ei tarvitse noudattaa ohjeitamme, eikä kiinnittää mitään huomiota vinkkeihimme. Haluamme kuitenkin muistuttaa sinua siitä toteutettavissasi olevasta suunnitelmasta, jonka olet itse laatinut.

Mikään ei ole tärkeämpää kuin sinun vapaa tahto. Olemme sinua varten, jotta voisit toteuttaa itseäsi siten kuin koet tärkeäksi. Olemme sinun henkioppaitasi, jotka seuraavat jokaista askeltasi, kunnes palaat henkimaailmaan.

Sinun matkasi pituus riippuu sinusta itsestäsi. Olet itse valinnut kaikki ne tärkeät tapahtumat, jotka vaikuttavat elämääsi. Kukaan muu ei päätä puolestasi.

Sinun tehtäväsi maanpäällä kestää niin kauan, kunnes olet suoriutunut kaikista niistä haasteista, jotka Jumala on sinulle asettanut. Mikään ei kuitenkaan estä sinua elämästä juuri niin kuin tahdot. Olet itsesi valtias.