Ei ole mitään syytä huoleen


Olen jo kertonut sinulle, että te kaikki pääsette Taivaaseen. Tarinat siitä, että jotkut ihmiset joutuisivat helvettiin, ovat silkkaa valetta. Ne ovat ihmisten aikojen alussa keksimiä pelotteita, joilla kansalaiset haluttiin pitää ruodussa. Kukaan ei uskaltanut vastustaa auktoriteettien tarjoamaa totuutta, jonka tarkoitus oli pitää ihmiset hiljaisina ja nöyrinä.

Sinä et koskaan voi joutua helvettiin, koska helvettiä ei ole olemassa. Helvetti on ihmisten keksintöä. Olet turvassa. Sinun elämäsi on vuorottelua henkimaailman ja maallisen elämän välillä niin, että silloin, kun et ole inkarnoitunut maanpäälle, vietät rauhallista ja tyyntä elämää ympäristössä, jota voidaan kutsua Taivaaksi. Te ymmärrätte Taivaan tietyllä tavalla. Se on autuas olotila, jossa jokaisen on hyvä olla.

Kukaan ei voi koskaan joutua minnekään muualle, koska kaikki elämä, mitä maailmankaikkeudessa esiintyy, on samassa maailmassa. Maailma on yhtenäinen erilaisten elämänmuotojen verkosto, josta osa on teille näkyvää ja osa viiden aistinne ulottumattomissa. Mitään toista maailmaa ei ole. On vain yksi maailma, jossa ilmenevä elämä näyttäytyy eri muodoissa ja eri ulottuvuuksissa.

Miten on sinun laitasi? Oletko taipuvainen uskomaan henkimaailmaan vai annatko itsesi uskoa siihen, että kaikki loppuu kuolemaan?

Olen kertonut sinulle jo monet kerrat, että henkimaailma on yhtä todellinen kuin näkyvä maailma. Kuolemaa ei ole. Elämäsi jatkuu toisessa ulottuvuudessa, joka on teidän kaikkien yhteinen koti. Et koskaan voi joutua minnekään muualle. Teidän jokaisen tie vie Taivaaseen.