Olemme yksi olento


Olemme yksi olento, joka kattaa kaiken olevaisen. Sinä luulet olevasi muista erillinen, kuten kaikki muutkin luulevat, mutta se ei ole totta. Sinä ja minä muiden ohella olemme yhtä ja samaa olentoa. Kukaan ei ole muista erillinen. Mikään ei erota sinua kenestäkään muusta.

Se, minkä luulet olevan erillinen sinusta, olet sinä, koska sinä olet kaikki, mitä on. On olemassa vain yksi olento. Mitään toista olemisen ilmentymää ei ole olemassa. Olemme kaikki saman olevaisen ilmentymää, joka käsittää koko maailmankaikkeuden. Kukaan ei voi koskaan olla ulkopuolella ja erillään. Olemme yksi, jota me kaikki ilmennämme.

Kuka tai mikä on tämä olento? Onko kukaan koskaan nähnyt Häntä? Onko Hänestä mitään merkkejä vai onko Hän vain sanahelinää?

Mitään, mikä muistuttaisi Hänen olemassaolostaan, ei voida todistaa. Siksi Hänen olemassaoloonsa ei uskota, eikä Häntä pidetä todellisena. On helppo pitää huuhaana sellaisia puheita, joiden mukaan Hän olisi kaiken luoja.

Mitään aineistoa, joka todistaisi Hänen olevan olemassa, ei kukaan voi esittää. Myös ihmisiä, jotka uskovat Häneen, pidetään vähintäänkin epäilyttävinä, eikä heidän puheilleen anneta minkäänlaista arvoa.

Asioita, joita ei voida todistaa, pidetään mahdottomina. Asioita, joita ei voida todistaa, pitäisi pitää mahdollisina kunnes ne todistetaan mahdottomiksi. Kukaan ei ajattele näin päin.

Näkemyksenne siitä, että vain se, mikä on todistettu, on totta, ei kestä lähempää tarkastelua. Ihmisen käsitys omasta elinpiiristään on erittäin vajavainen rajoittuen viiden aistin tuottamaan informaatioon.

Sinun, tämän blogin lukijan, ansioksi on luettava se, että näet vaivaa ja perehdyt tällaisiin teksteihin, joita pidetään täysin järjenvastaisina. Pidän erittäin suuressa arvossa sitä, että suhtaudut avoimen vastaanottavaisesti tämänkaltaisiin sisältöihin, etkä sulje pois sitä mahdollisuutta, että maailmankaikkeuden salat ovat ihmisille edelleen suuri mysteeri.

Jatka samaan malliin ja edesauta muitakin vaikka tutustumaan tähän blogiin. Kukaan ei häviä yhtään mitään, koska mitään hävittävää ei ole.

Olemme kaikki yksi ja sama olento. Olemme toistemme veljiä ja sisaria. Kukaan ei ole muista erillinen. Siksi voit rakastaa muita kuin itseäsi. Olemme Jumalan luomia kaikki.