Onko kuolemaa olemassa?


Voitko uskoa, että kuolemaa ei ole olemassa? Kuolema on käyttämänne ilmaisu siitä, kun ihmisen keho lakkaa toimimasta. Mitään muuta kuoleman hetkellä ei tapahdu. Sinä jatkat elämää kuten aina ennenkin. Sinun elämäsi jatkuu. Olet edelleen sinä. Sinun elämäsi vain saa toisenlaisen muodon. Mikään muu ei muutu.

Oletko uskaltanut ajatella tätä? Sinun itsesi on uskallettava kyseenalaistaa yleinen käsitys kaiken loppumisesta kuolemaan. Kuten olen usein korostanut ja korostan edelleen, kuoleman käsite on harhaanjohtava. Se saa teidät luulemaan ja usein myös pitämään varmana asiana sitä, että ihminen elää vain kerran ja kuolema korjaa hänet pois.

Sinun kannattaa miettiä tätä uudelleen. On olemassa ikuinen elämä, jossa loppua ei ole. On myös olemassa ajoittain päättyvä maallinen elämä, jota te pidätte ainutkertaisena. Mikään ei saa teitä vakuuttuneiksi siitä, että mikään ei lopu koskaan.

Elämä on jatkuvaa kiertokulkua maallisen elämän ja henkisen elämän välillä. On olemassa henkinen ulottuvuus, jota voidaan kutsua Taivaaksi. On myös teidän kaikkien tuntema maallinen ulottuvuus, jossa sinä olet nyt. Mitään muuta ei ole. Olemme kaikki näissä kahdessa ulottuvuudessa. Elämää esiintyy näissä kahdessa ulottuvuudessa samaan aikaan.

Ei ole mitään syytä edes kuvitella, että elämää esiintyisi vain toisessa ulottuvuudessa. Elät nyt maallisessa ulottuvuudessa, jossa sinulla on viisi aistia. Nämä aistit ohjaavat elämääsi. Muodostat maailmankuvan viiden aistin perusteella. Mitään muuta maailmankuvaasi ei mahdu, koska sinulla ei ole kykyä havaita sellaista, jota aistit eivät tavoita. Sinä luulet maailman olevan sitä mitä itse pystyt kokemaan.

Sinun maailmankuvasi on kuitenkin hyvin rajallinen, vain ohut häivähdys siitä kaikesta, mitä maailmankaikkeus sisällään pitää. Sinun tulisi pitää mielesi avoimena ja vastaanottavaisena niin, että uskaltaisit mahduttaa maailmankuvaasi myös sellaista, joka tuntuu järjenvastaiselta. Maailmankuvasi voisi avartua uskomattomalla tavalla niin, että voisit uskoa myös henkimaailman olevan totta.

Kukaan ei voi moittia sinua siitä, että luotat viiteen aistiisi ja niiden tuottamaan informaatioon. On kuitenkin olemassa avarakatseisia ihmisiä, joiden kokemukset osoittavat vuorenvarmasti sen, että sanani ovat totta. Kukaan ei kuitenkaan halua painostaa sinua uskomaan mitään sellaista, mihin et itse usko.

Minun näkemykseni mukaan voit itse valita tien, jota kuljet. Voit uskoa vain siihen, mikä sinusta tuntuu uskomisen arvoiselta. Sinä voit elää kaikessa rauhassa uskoen ja luottaen siihen, mitä pidät totuutena. En tuomitse sinua. Voin vakuuttaa sinulle, että sinun tiesi on – riippumatta siitä, mihin uskot – aivan yhtä oikea kuin sellaisen ihmisen, joka uskoo yliluonnolliseen, mitä nimitystä herkästi käytätte asioista, jotka teille näyttäytyvät mahdottomina ja vaikeasti uskottavina. Ymmärrän, että et halua joutua naurunalaiseksi vaan pidät kiinni uskomuksestasi kuten kaikki muutkin.

Voin kuitenkin lohduttaa sinua. Voit luottaa minun sanaani. Tulet vielä kokemaan suuren ilon sitten, kun aikasi siirtyä henkimaailmaan on käsillä. Silloin kaikki se, mihin olet uskonut, osoittautuu ymmärtämättömyydeksi.

On olemassa ikuinen elämä, joka koskee myös sinua. Voit olla luottavaisin mielin ja elää rauhassa.