Olet vahingoittumaton


Mikään maallinen asia tai tapahtuma, jonka koet, ei voi suistaa sinua raiteiltasi, koska sinä olet henkinen olento. Henkinen olento ei voi vaurioitua mistään konkreettisesta tai fyysisestä tapahtumasta, joka toki voi aiheuttaa tuhoa sille osalle sinua, jota useimmat pitävät itsenään, mutta joka on vain sielun asuinsija. Tämä tarkoittaa fyysistä kehoasi.

Fyysinen kehosi et ole sinä. Sinä olet henkinen olento, joka kattaa kaiken, mitä on. Siksi sinä et voi koskaan tuhoutua siten kuin vaurioitumisen tai tuhoutumisen käsitätte. Elämä jatkuu huolimatta kaikesta siitä, mitä ihmisen keholle voi tapahtua.

Mitään sen kaltaista, että voisit tuhoutua, sinulle ei voi koskaan tapahtua, koska henki ei voi vahingoittua. Olet vahingoittumaton ja ikuinen. Se, mikä voi vaurioittaa kehoasi, ei voi kuitenkaan vaurioittaa sinua. Sinä olet aina turvassa kaikilta niiltä vaaroilta, jotka uhkaavat fyysistä ihmistä, aiheuttavat sairauksia tai saavat aikaan epäsuotuisia muutoksia ihmisen kehossa. Kaikki tämä on mahdollista fyysisille olennoille mutta ei henkisille olennoille. Siksi sanon teidän kaikkien olevan turvassa.

Mikään, mitä olet voinut kuvitella, ei ole verrattavissa siihen, mitä tulet kokemaan siirryttyäsi henkimaailmaan. Sinun kaikki mahdolliset vaivasi, sairautesi ja muut fyysistä kehoasi piinaavat vaikeutesi ovat ohitse. Olet nuori ja elinvoimainen, koska olet henki ilman fyysistä ruumista.

Et voi koskaan sairastua etkä kärsiä minkäänlaisista vaivoista henkimaailmassa, koska sielusi on puhdas ja kärsimyksistä vapaa. Jokainen sielu kokee olevansa täysissä voimissaan heti vapauduttuaan kehosta.

Olet henkinen olento, jonka elämä ei riipu siitä, oletko kehossa vai et. Olet elossa aina. Jokainen teistä on aina elossa.