Et ole koskaan yksin


Olemme koko ajan lähellänne. Olette kaikki suojeluksessamme. Kukaan ei ole koskaan yksin.

Ihmisen elämä maanpäällä on haastavaa ja arjen vaikeuksien täyttämää. Niin on tarkoitus. Kenenkään elämä ei ole yksinomaan helppoa. Te olette syntyneet maanpäälle kehittymään ja oppimaan kaikista niistä vaikeuksista, joita elämässänne kohtaatte.

Kenenkään ei pidä luulla, että joku voisi päästä vain nauttimalla elämästä. Olette kaikki maanpäällä tehtäviä suorittamassa. Tehtävät riippuvat siitä, millä kehitysasteella sielu on ja millaisia haasteita sielu itselleen valitsee.

Sinun kannattaa muistaa, että haasteesi voivat olla kauan sitten syntynyttä karmavelkaa tai sitten olet ne valinnut tieten tahtoen antaaksesi itsellesi mahdollisuuden selviytyä sellaisista tilanteista ja tapahtumista, jotka katsot tarvitsevasi pyrkiessäsi eteenpäin omalla kehityspolullasi. Mitään yksiselitteistä kaavaa ei ole, vaan jokainen teistä joutuu läpikäymään haasteensa, joiden taustalla on tarve kehittyä juuri sellaisissa asioissa, joiden edistämiseksi joutuu työskentelemään.

Olen sanonut sinulle jo monta kertaa, että jokaisen elämä on ennalta määrätty siinä mielessä, että olette itse valinneet kaikki vaikeudet ja mahdolliset ongelmat, joiden parissa joudutte taistelemaan saavuttaaksenne asettamanne tavoitteet. Mikään ei milloinkaan mene hukkaan. Kun parkaisette syntyessänne, olette jo saavuttaneet ensimmäisen tavoitteenne.

Kukaan ei synny turhaan. Elämälläsi on tarkoitus. Voit onnitella itseäsi jo siitä, että olet uskaltanut lähteä matkallesi, joka tulee olemaan erilaisten ponnistelujen sävyttämä.

On kuitenkin hyvä muistaa, että et ole koskaan yksin. Sinua suojelee ja matkaasi varjelee joukko enkeleitä sekä avustajia, jotka huolehtivat suojatistaan koko maallisen taipaleesi ajan.

Mitään sellaista, mikä voisi estää sinua saavuttamasta tavoitteitasi, ei voi tapahtua ilman, että et voisi itse vaikuttaa asiaan. Sinun vastuullasi on päättää, miten haluat elää. Enkelit ja avustajat ovat tukenasi, mutta he noudattavat sinun tahtoasi. Olet oman elämäsi ohjaksissa.