Kuolemassa ei ole mitään pelättävää


Mitään syytä pelätä kuolemaa ei ole. Tärkein yksittäinen syy on se, että olet aina turvassa. Sinulle ei voi koskaan tapahtua mitään pahaa. Mitään sellaista, jonka kokisit ikävänä, ei henkimaailmassa tapahdu. Henkimaailma on rakkauden valtakunta. Sinä voit elää millaisen elämän tahansa, olla vaikka pahin mahdollinen rikollinen, et kuitenkaan joudu helvettiin. Helvettiä ei ole olemassa.

Mitään henkimaailman kaltaista et voi koskaan kokea maanpäällä. Henkimaailma on maanpäälliseen elämään verrattuna Taivas, jota nimeä mielelläni käytän kuvaamaan sitä, mikä näitä kahta maailmaa erottaa.

Olette kaikki lähteneet henkimaailmasta silloin, kun päätitte syntyä maailmaan ja palaatte henkimaailmaan sitten, kun elämänne maanpäällä päättyy. Elämänne ei kuitenkaan pääty milloinkaan, te vain siirrytte toiseen ulottuvuuteen.

Mikään uusi ajanjakso ei ala silloin, kun saavutte Taivaan Portille. Taivaan Portti on sanontatapa, jota mielellänne käytätte, kun edessänne on tuonpuoleinen. Tuonpuoleinen kuvaa käsityksenne mukaan sitä olemisen tilaa, joka teitä odottaa saavutettuanne elämänne päätepisteen. Tämä on kuitenkin harhaluulo, joka ei vastaa todellisuutta, minkä vuoksi pidättäydyn käyttämästä tuota sanaa ja korvaan sen ilmaisulla ’toinen ulottuvuus’. Haluan käyttää edellä mainittua sanaparia, koska se kuvaa mielestäni parhaiten sitä todellista maailmaa, joka koostuu miljoonista erilaisista elämänmuodoista yhdessä ja samassa maailmankaikkeudessa.

Olen jo aikaisemmin kirjoittanut siitä, että elämänkirjo on tuhatkertainen ihmisen käsityskykyyn verrattuna. On lähes mahdotonta kuvailla kaikkea sitä monimuotoista elämää, josta koko universumi koostuu. Siksi tyydyn jälleen kerran vain toteamaan, että ihmisen käsitys maailmankaikkeuden sisältämästä elämästä perustuu viiden aistin välittämään informaatioon ottamatta huomioon niitä moninaisia elämän ilmentymiä, jotka jäävät aistienne ulottumattomiin. Henkimaailma ilmentää itseään monin eri tavoin niin, että sanallinen kuvaileminen ei tuo oikeutta eikä esitä todellisuutta tavalla, että lukija voisi saavuttaa minkäänlaista käsitystä siitä, miltä Jumalan Valtakunnassa näyttää.

Henkimaailma on todellinen kotinne. Kotiin te kaikki palaatte sitten, kun tämänkertainen elämänne maanpäällä on tullut päätökseen ja olette suoriutuneet elämäänne varten suunnittelemistanne tehtävistä. Teidän ei tarvitse, ettekä välttämättä edes halua, saavuttaa kaikkia niitä tavoitteita, joita itsellenne asetitte nykyistä elämäänne varten. Te voitte elää kuten haluatte.

On aivan yhtä oikein elää välittämättä lainkaan siitä suunnitelmasta, jonka itseänne varten teitte. Se, että ette suorita yhtään tehtäväänne, ei vaikuta siihen, mihin joudutte palattuanne henkimaailmaan. Jokainen elämä on yhtä arvokas riippumatta siitä, miten olette eläneet. Kukaan ei joudu kiirastuleen, eikä ketään rangaista mistään. Jokainen sielu pelastuu, koska jokainen sielu on arvokas.