Et muista mennyttä


Oletko miettinyt sitä, miksi et muista mitään henkimaailmasta? Oletko koskaan ihmetellyt sitä, miten on mahdollista elää tietämättä mitään siitä elämästä, jonka kerrotaan olevan todellisempaa kuin nykyinen elämäsi?

Sinä olet syntynyt tähän elämääsi toteuttamaan omia tavoitteitasi, jotka olet itse asettanut. Olet laatinut itsellesi elämänsuunnitelman, jota voit noudattaa, jos niin haluat tai voit elää täysin vapaasti tietämättä mitään elämänsuunnitelmastasi. Kukaan ei velvoita sinua mihinkään. Sinä yksin vastaat siitä, saavutatko tavoitteesi vai et. Sinulla ei ole minkäänlaista pakkoa saavuttaa yhtään mitään, voit elää kuten haluat. Olet itse vastuussa siitä, millaisen elämän elät.

Olen kertonut jo aikaisemmin, että teistä jokainen on lähtenyt tähän maailmaan omasta tahdostaan. Kukaan ei pakota teitä mihinkään sellaiseen, jota ette itse halua. Jokainen joutuu itse valitsemaan ne asiat, joita toteuttaakseen hän päättää syntyä maailmaan. Jokainen joutuu itse määrittelemään tavoitteensa ja miettimään, miten ne saavuttaa. Jokainen kehittyy omalla tavallaan ja omassa tahdissaan. Kenenkään ei pidä verrata itseään muihin, koska jokaisen tie on omanlainen.

Minun ei ole tarvinnut muistuttaa sinua, tämän blogin kirjoittaja, millään lailla siitä, että aloimme yhdessä toteuttaa sinun itse itsellesi laatimaa suunnitelmaa kanavoida kauttasi henkistä elämää käsitteleviä kirjoituksia, jotka sanelen suoraan tajuntaasi. Sinä itse olet herättänyt kiinnostuksesi henkisiä asioita kohtaan. Minun ei tarvinnut kuin suostua siihen, että yhteistyömme pääsi alkamaan. Sinä itse olet halunnut toteuttaa elämänsuunnitelmaasi sisällyttämäsi tehtävän, joka tältä osin on toteutunut.

Jotta sinä, lukija, onnistuisit saavuttamaan tavoitteesi haluamallasi tavalla, joudut tekemään asioita, jotka voivat olla sinulle vastenmielisiä yhtä hyvin kuin mieluisia. Valintaa pelkästään sen mukaan, mitä todella haluaisit, et voi tehdä. Kukaan ei kehity tekemällä vain itselle mieluisia asioita, joskus joutuu myös antautumaan asioille, joiden tekeminen on suorastaan vastenmielistä.

Olet joutunut valitsemaan itsellesi tehtäviä, jotka ovat seuranneet sinua useiden elämien ajan. Näitä tehtäviä kutsutaan karmavelaksi. Karmavelka sinun täytyy suorittaa jokaisen sellaisen ihmisen kanssa, jota olet tavalla tai toisella loukannut tai kaltoinkohdellut. Jokainen ihminen ansaitsee sen, että saa hyvityksen epäkunnioittavasta tai epäoikeudenmukaisesta kohtelusta. Karmavelka katsotaan kuitatuksi vasta sitten, kun olet itse joutunut vastaavaan tilanteeseen kuin mistä velka sai alkunsa. Tämän tarkoituksena on opettaa sinua ymmärtämään kokemuksen kautta täsmälleen se, mitä itse olet aiheuttanut.

Sinä voit myös lyhentää karmavelkaasi siten, että teet hyviä tekoja sellaisille ihmisille, joiden suhteen sinulla ei ole mitään mitä hyvittää. Tämä voi tarkoittaa tilanteita, joissa olet joutunut keskelle selkkausta ilman omaa syytä. Olet voinut tahtomattasi joutua tilanteeseen, jonka seurauksia joudut maksamaan nykyisessä elämässäsi. Nämä voivat olla mitä tahansa.

Kukaan ei voi täysin välttyä miltään sellaiselta, jota ei ole itse aiheuttanut. Jokainen elää yhteisössään, joka on yhteinen kaikille sen jäsenille. Sinä olet vastuussa myös sellaisista asioista, jotka johtuvat yhteisösi tekemisistä tai tekemättä jättämisestä. Sinä et voi paeta vastuuta sillä verukkeella, että et olisi halunnut tietyn asian tapahtuvan. Vastaat siis myös muiden tekemisistä.

Oletko yllättynyt? En voi tässä yhteydessä selittää kaikkea sitä, mitä karmavelan syntymiseen liittyy, enkä pidä sitä nyt olennaisena. Tärkeintä on, että ymmärrät syyn ja seurauksen suhteen ja sen, että kaikki vaikuttaa kaikkeen.

Sinulla on kuitenkin koko ajan kaikki hyvin. Kukaan ei voi eikä halua pakottaa sinua mihinkään. Mitään syytä huolestua nykyisessä elämässäsi ei ole. Olet oman elämäsi valtias.

Sinun ei tarvitse muistaa mitään menneistä elämistäsi eikä henkimaailmasta. Sinä voit muistaa joitain yksittäisiä hetkiä, mutta kokonaisuuksien hahmottaminen selkeinä muistikuvina on mahdotonta. Unohtamisesta pitää huolen Jumalan suunnitelma, joka pyyhkii menneiden elämien tapahtumat mielestäsi samalla tavalla kuin Suuri Unohdus pyyhkii mielestäsi henkimaailmassa viettämäsi ajan. Tämän on tarkoitus helpottaa nykyistä elämääsi, josta voisi muodostua kaoottinen, jos muistaisit kaiken sen, mitä olet edellisissä elämissäsi tehnyt tai mihin olet tahtoen tai tahtomattasi joutunut. Mitään Suurta Unohdusta ei kuitenkaan todellisuudessa ole olemassa. Jokainen Kotiin palaava sielu muistaa kaiken menneen.

Pyrkimällä vastuullisuuteen ja toisten ihmisten oikeudenmukaiseen kohteluun voit välttää sen, että joudut henkilökohtaiseen vastuuseen myöhemmissä elämissäsi. Voit itse vaikuttaa siihen, ovatko seuraavat inkarnaatiot täynnä velvollisuuksia kuitata karmavelkoja vai voitko nauttia elämästäsi riemurinnoin ja täysin siemauksin.