Sinun kokemasi todellisuus on unta


Oletko aina uskonut siihen, mitä näet? Mikään, mitä näet ympärilläsi, ei kuitenkaan ole todellista. Kaikki, mitä elämässäsi tapahtuu, on kuin heijastusta ja unenomainen tila siitä todellisuudesta, jossa universumi lepää. ’Lepää’ ei tietenkään tarkoita sitä, että kaikki olisivat unessa vaan se on kuvakieltä, joka merkitsee vain sitä, että kaikki on.

Olen aikaisemmin jo kertonut teille, hyvät lukijat, että te kaikki elätte maanpäällä unitodellisuudessa, joka on teille totta ja tuntuu teille ainoalta oikealta, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen todellisuuden kanssa, joka teitä odottaa sitten, kun palaatte maallisesta elämästänne takaisin oikeaan kotiin. Oikea Koti on Taivas, jossa te kaikki voitte toteuttaa itseänne onnellisina maallisten elämienne välissä.

Mikään siitä, mitä koette maallisessa elämässänne, ei ole sananmukaisesti todellista, vaan eräänlainen peli, jota pelaatte kehittyäksenne ikuisuudessa. Maallinen elämä edustaa sitä tilaa, jossa teidän on tarkoitus suorittaa niitä tehtäviä, joiden avulla tavoittelette niitä päämääriä, jotka itse olette valinneet kussakin elämässänne saavuttamisen arvoisiksi. Kuten edellisestä virkkeestä selviää, jokainen pelaa omaa peliään omien tavoitteidensa saavuttamiseksi, mikä tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse kilpailla tässä pelissä kenenkään toisen ihmisen kanssa ja voit keskittyä täysin omaan elämääsi.

Mitään et kuitenkaan voi tehdä yksin ja siksi tarvitset muiden ihmisten apua. Jokainen elämäsi aikana tapaamasi ihminen on tullut elämääsi tiettyä tarkoitusta varten. Siksi jokaisella ihmisellä, joka ehkä vain käväisee elämässäsi hetken aikaa, on tietty tarkoitus. Kukaan elämäsi aikana kohtaamasi henkilö ei ole yhdentekevä.

Voimme ilmaista asian myös niin, että kohtaamasi ihmiset ovat enkeleitä polullasi, koska heidän ansiostaan sinä voit saavuttaa elämäsi aikana sellaisia kehittymisen kannalta merkittäviä virstanpylväitä, jotka ilman muiden ihmisten apua jäisivät sinulta toteuttamatta.

Mikään yksittäinen asia maanpäällisen elämäsi aikana ei vaikuta yksin vaan kokonaisuus ratkaisee. Mitään ohjekirjaa ei ole olemassa, vaan kaikki käydään läpi tapauskohtaisesti. Siksi neuvon sinua miettimään tarkasti, millaisille asioille elämässäsi annat arvoa. Mikään ei ole sattumaa huolimatta siitä, että sinulla on vapaa tahto. Voit elää elämäsi kuten haluat.

Mitään yksinkertaista elämänohjetta en voi sinulle antaa, koska jokainen tekee elämästään millaisen haluaa. Siksi emme myöskään voi toimia tuomareina kenenkään elämän suhteen, jokainen vastaa itse valinnoistaan. Mitään keinoa välttää vastuuta ei ole. Jokainen pelaa elämänsä peliä itse valitsemillaan korteilla. Tämä on tietenkin vertaus, joka tarkoittaa sitä, että jokainen vastaa valinnoistaan.

Mitä tämän kirjoituksen otsikko sitten tarkoittaa? Otsikko tarkoittaa sitä, että sinun maallinen elämäsi on näytelmä, joka on unta. Voit elää elämäsi täysin unessa tai voit herätä tietoisuuteen, joka on teissä kaikissa. Sinä olet osa kaikenkattavaa tietoisuutta, joka on koko maailmankaikkeus. Maailmankaikkeus on kaikki mitä on. Kukaan ei ole siitä erillään.

Se, mitä sinulle kuollessasi tapahtuu, on herääminen todellisuuteen. Kaikki muu on unta. Olet kuin unessa koko maanpäällisen elämäsi ajan. Heräät sitten, kun palaat henkimaailmaan ja todellisuus jälleen näyttäytyy sinulle. Jatkat elämääsi tietoisuudessa.

Sitten ymmärrät, millainen ’peli’ on kaiken takana. Kukaan ei voi koskaan oikeasti vahingoittua ja kuolla, koska kuolemaa ei ole. Kukaan ei myöskään pysty loukkaamaan sinua, koska loukata voi vain unimaailmassa, ei todellisuudessa. Kukaan ei myöskään joudu helvetin tulen lieskoihin, koska helvetin tuli on ihmisten keksintöä ja symboloi vain sitä, mitä ihminen voi itselleen maanpäällä aiheuttaa. Mikään, minkä Jumala on luonut, ei voi vahingoittua, koska Jumala on kaikki mitä on.

Unimaailma tuntuu todelliselta vain teille, jotka maanpäällä elätte. Henkimaailma on tietoisuus, jossa elämä on.