Elämäsi käännekohta


Elämäsi tulee muuttumaan, kun jaksat lukea eteenpäin näitä blogikirjoituksia. Mitään kiirettä ei kuitenkaan ole. Sinä edistyt omassa tahdissasi, kuten jokainen. Sinun ei tarvitse kilpailla kenenkään kanssa. Olet itsesi pahin kilpailija ja ainoa, joka voi kampittaa sinua. Kukaan muu ei edes pysty siihen.

Mikään, mitä teet, ei ole arvotonta tai merkityksetöntä. Kaikki tekemisesi tai tekemättä jättämisesi otetaan huomioon. Olet vastuussa omasta elämästäsi, kuten jokainen on vastuussa vain omasta elämästään.

Olet aloittamassa uuden sivun elämässäsi. Nyt voit arvioida elämääsi taaksepäin ja pohtia sitä, miten olet elämääsi elänyt. Sinun ei kannata katua mitään, mitä olet tehnyt. Sitä ei saa tekemättömäksi, mutta sen voi saada hyvitetyksi tavalla, joka edistää henkistä kehittymistäsi. Mitään tehtyä ei kuitenkaan saa kokonaan pois. Sinun on hyvitettävä jokaikinen tekosi, jos haluat edistyä henkisellä tielläsi. Siksi kannattaa miettiä sitä, miten aiot jatkossa elää.

Minun tehtäväni on auttaa sinua kehittymään niin, että voit olla tyytyväinen elämääsi toteuttaen itseäsi tavalla, joka ei ole ristiriidassa elämänarvojesi ja tavoitteittesi kanssa. Sinun ei ole pakko noudattaa neuvojani tai kuunnella minua. Sinun tarvitsee vain päättää itse siitä, mihin haluat energiasi kohdistaa ja millaiseen lopputulokseen voit olla tyytyväinen.

Olen nyt puhunut sinulle tavalla, joka ehkä pelottaa sinua tai saa sinut ahdistuneeksi. En halua mitään sellaista. Sinun itsesi on haluttava muutosta. Sinun itsesi on havahduttava siihen, että elämäsi olisi sitä, mitä haluat sen olevan. Et voi nojautua muiden mielipiteisiin etkä painostukseen. Haluat kokea, että olet oman elämäsi ohjaksissa. Siksi on ensiarvoisen tärkeää tiedostaa se, että vain sinä voit lopulta päättää, mihin elämäsi käytät. Kukaan toinen ihminen ei koskaan voi elää sinun elämääsi, etkä sinä voi elää kenenkään toisen elämää.

Siksi olen antanut tälle tekstille nimen ’Elämäsi käännekohta’. Tämä on se hetki, jolloin päätät muuttaa tapasi elää. Sinun tulee vain hyväksyä se tosiasia, joka on totta kaikkien kohdalla, että jokaisen tie on yksinomaan hänen tiensä, ei kenenkään muun tie. Ennen kaikkea sinun kannattaa muistaa se, että olet yksin vastuussa kaikista tekemistäsi päätöksistä sekä niistä ratkaisuista, joihin et ole uskaltanut ryhtyä.

Sinun on ennen muuta kuunneltava omaa sisintäsi, sitä mitä omatuntosi sinulle kuiskaa. Sinun oma mielesi saattaa yrittää horjuttaa päätöksentekoasi, mutta kuuntelemalla syvintä itseäsi huomaat eron. Mikään ei ole tärkeämpää kuin omien sisäisten tuntemusten kuunteleminen ja sen toteuttaminen, jonka kokee itselleen oikeaksi.

Annan sinulle vielä yhden neuvon: älä arvostele muiden ratkaisuja, koska et voi tietää, millaisessa vaiheessa hän on omalla polullaan. Mikään ei kuitenkaan ole varmempaa kuin se, että kaikkien tie on samansuuntainen. Kaikkien tie vie samaan suuntaan, jonka lopullinen määränpää on Taivasten Valtakunta, joka on teidän kaikkien yhteinen koti.